I love you with all of my heart

Vakna nätter när man inte kan sova för att ångesten och längtan kryper så mycket i kroppen så brukar jag tänka tillbaka på den 14 juni, studentdagen. Dagen då vi skulle lämna tre år av trygghet och galenskaper bakom oss. Det finns få människor jag värdesätter så högt som jag värdesätter mp3, och det finns även få saker jag saknar så mycket. Jag vet att det aldrig kommer gå att uppleva igen, vi kommer aldrig gå i samma klass igen, vi kommer aldrig sitta inne i fotosalen och prata om livet, om allt. 

Jag fick tre såna fina år med dom finaste vännerna man kan tänka sig. Visst har vi inte alltid varit sams alla gånger men bråken formade oss till vad vi blev och alla lyckades hitta sina roller till slut. Många av människorna som gick i klassen skulle komma att bli mina bästa vänner, några jag delat det allra bästa minnena med och även mina allra jobbigaste tankar tillsammans med. Människor jag aldrig trodde att jag skulle komma nära stod mig i slutet närmast av alla. 

Sista bilden representerar så mycket kärlek för mig, så himla mycket kärlek. Även om alla fyra ser helt fucked up ut på bilden så är det ändå en bild på mig tillsammans med tre av människorna jag älskar högst på denna jord. Finns få människor till som vet så mycket om mig som dessa tre gör, dom som stått vid min sida i snart 14 respektive 8 år. 

Speciellt tack till Clara, Stina, Emma, Jonna, Sofia, Malin, Natalie, Elias och Emanuel för att ni alltid fanns där och stod ut med mig dagar jag inte ens stod ut med mig själv. Jag älskar och saknar er så fruktansvärt mycket. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0