NaiZ

Nellys rea är ju rätt trevlig..

 
 

No matter what, alltid ni <3

Tänkte bjussa på en bildbomb från den senaste veckan så ni har någonting att glo på medan jag spexar runt i min halloweendräkt i helgen.

 
 

SUMMER 2014

Börjar få total konsertabstinens, tur att det bara är cirka 2 veckor kvar till Biffy. 
Det är dock läge att börja planera inför sommarens festivaler. Jag vet inte riktigt vilka jag vill åka på. Jag tycker att Skogsröjet, Bråvalla, Getaway, Rockstad, Sweden Rock osv ska släppa mer band. Givetvis vill jag såklart åka ner på Sweden Rock men eftersom det tar cirka 10 timmar med bil så vill jag att det ska vara riktigt bra band bokade, än så länge är det bara Cooper och Wasp jag hurrar för. Rockstad blir ju en självklarhet eftersom jag bor här, men sen får vi se.. 

 
 

2 nya!

Jag är medlem på en sida som heter members.com, en asbra sida som säljer allt från smycken, väskor och underkläder till vinterjackor och märkeskläder. Jag har t ex köpt min vinterjacka där för 300 kr (!) när den på nelly kostar 1000. Just nu har dom en kampanj på massa väskor som kostar allt från 85 till 600 som annars kostat ungefär dubbelt så mycket! Passa på.

Två av mina favoriter.
 

Steel panther


När man tror att vintern inte kan bli bättre konsertmässigt så släpper Steel Panther nyheten att de stannar i Sverige i februari. Har jäkligt tur som är 19 eftersom det är 18årsgräns på Münchenbryggeriet. Jag tror det kommer bli sjukt bra, dom släpper ju ett nytt album i början av nästa år och det kan ju bara bli amazing känner jag!


6 november - Biffy Clyro, 15 november - Skid Row + Ugly Kid Joe, 16 februari - Steel Panther, 24 februari - Studentkryssning, 3 mars - Bullet for my valentine. Det kommer säkert tillkomma en hel del på listan också, kommer bli en skitbra höst/vinter/vår. :-)

R.I.P

Ibland förlorar en människa sitt liv alldeles för fort. Det är tragiskt, hemskt, jobbigt, sorgligt oavsett vem det än är. Den här människan brukade jag träffa varje helg, ute på halvan. Han frågade alltid hur det var, hejade, spred sitt leende. 

Sånt här får mig att verkligen tänka till, alla människor borde vara mer rädda om varandra. Red ut varenda litet småbråk, det är inte värt det i längden. Uppskattade varandra, ta vara på varandra, umgås med dina nära och kära så mycket du kan, glöm aldrig bort en vän för en pojkvän/flickvän, för vet ni? En dag kan det vara försent.

Jag hoppas att du sover gott, Johannes. 26 år är ingen ålder. ♥

Real techniques

Hört så mycket bra om real techniques-borstarna, eftersom jag sminkar mig väldigt ofta med ögonskugga så är det viktigt för mig att ha bra ögonpenslar. Detta sett på bilden nedan kostar 299 kronor och skulle vara perfekt, funderar på att klicka hem ett men jag vet inte riktigt, vad tycker ni?
 

Orkar inte oss

"Man vill vara lätt att leva med, men ingen av oss är det.
Du lägger alla känslor utanpå och jag vill ha mina ifred".

 

Mitt älskade Mötley


Avskedsturné, som kan starta redan i maj 2014. Det har varit på tal länge, det vet alla om. Jag hoppas innerligt att de väljer att stanna i Sverige nästa sommar, det skulle vara det allra bästa någonsin. Redan sett dom live ett flertal gånger men skulle inte skada med en till, en sista lixom. Ett hejdå på riktigt. Skär i hjärtat, det är nära till gråten, Mötley är lixom något som länge varit en stor del av mitt hjärta. ♥

Rött

Var så trött på mitt svarta hår efter en hel sommar med bara svartsvartsvart. Började med att jag kastade i blont i topparna för cirka 1,5 månad sen, för 2 veckor sen la jag i en rosa som knappt syntes och nu ville nog förändra skallen rejält så kastade i rött. Fan vad nöjd jag är då.

 

 

You're welcome

Oktober kan bli en riktigt bra månad. 
Två av mina bästa vänner fyller år, halloween, STUM, massa fester, mysiga tröjor, nya vinterskor, fina färger och har vi tur kanske första snön hinner falla i slutet av oktober.
 
 
 

RSS 2.0