All over again
Rockklassssikeeer


Jag vill åka som fan, det är lixom Europe, Fatal Smile och Hardcore vi snackar om. Sist men absolut inte minst, Twisted Sister. Öhw, ge mig pengar tack :)))

10 saker

10 saker ni inte visste om mig...

1. Jag måste ha parfym på mig när jag sover, älskar att lukta gott.
2. Jag har färgat mitt hår 53 gånger de senaste 2,5 åren.
3. När jag blir extremt nervös får jag minnesluckor.
4. Jag kan inte äta mat utan sås.
5. Jag älskar att titta på vem vet mest, haha.
6. Jag har varit kär i samma kille i snart 6,5 år.
7. Jag har fobi för håriga bröstkorgar.
8. Jag använder alltid två olika strumpor eller vita låga..
9. Jag äger 41 par skor och 12 av dom är converse.
10. Jag tycker det är töntigt att enbart ha en bästa vän, alltså att man tycker att man bara kan ha en "bästis". Själv har jag cirka 5 stycken jag anser som mina bästa vänner, vissa står mig närmre än andra men de är fortfarande de fem personerna jag kan lita på till fullt och de personerna jag vet som skulle göra allt för mig.

Fyller upp med lite bilder

Ingen rubrik

Uäw, vad jag är dålig på att uppdatera den här bloggen men gör inte så mycket annat än att plugga nu för tiden haha.. Jo, pluggar, sover, umgås med friends och typ sover.. haha. 

 
 
 

Ni två är mitt allt

Bilder från helgen.
 
 
 

Biffy <3

Trött men så lycklig.
Kom hem för ett tag sen efter 1,5 dygn i Stockholm med Elias. Åkte dit för att se Biffy på Fryshuset och sova på vandrarhem, trevligt värre. Biffy var så jävla jävla bra, finns inte ord. Bland det bästa man kan se live. Så tighta och så perfekta. När dom kickstartar med Different People så vet man att det kommer bli bra, och det blir det.. Bra som fan. Favoriterna under konserten måste ha varit Folding Stars, 57, Many of horror, Opposite och God & Satan.. Varenda jävla hårstrå på kroppen reste sig. Nu längtar jag tills dom besöker Sverige nästa gång.

 

MON THE BIFF! <3

Imorgooooon lalala.
Jag är så taggad så ni anar inte. Sover hos elias inatt och sen drar vi oss neråt mot Stockholm kl 9 imorgon bitti. Ska väl checka in oss på vandrarhemmet som förövrigt är ett båtvandrarhem, coolt ja. Senare på kvällen ska vi äntligen få se älskade älskade Biffy Clyro. Gud vad jag väntat, när jag köpte biljetterna var det exakt 100 dagar kvar och nu står vi plötsligt här. 

Biffy kommer alltid vara sjukt värdefulla för mig, påminner så starkt om våren 2013. Jag vill aldrig glömma, jag kommer aldrig glömma. 
 
 

Bästa helgen

Har haft det så himla himla bra i helgen, vill bara åka tillbaka, men nu är det bara att tagga om för på onsdag tar jag med mig bästis och drar till stockholm i ett dygn!

 

Jag saknar dig redan

Igår eftermiddag när jag hade kommit hem från rättvik väntade en väldigt trevlig sak, 20 minuter efter jag anlänt i min lägenhet plingade det på dörren. Jag seriöst flög på dörren, utanför stod hon, min bro som jag saknar varje dag. Älskade Emma. Fick spendera några timmar med henne och idag är det extra jobbigt att veta att hon är 25 mil från mig igen. Men det är bara 50 dagar kvar tills hon kommer hem igen, 50 dagar tills jag får krama om henne igen.

Hon är verkligen den personen som aldrig dömer mig, spelar ingen roll vad, hon dömer mig aldrig. Är så glad att vi snart spenderat 8 år tillsammans. Du är allt. ♥

RSS 2.0