Årsresume 2013 #del 2

Nu kommer andra delen.. Wiho.

Juni:
Började juni med att vakna upp i Stockholm och ha en kisskonsert väntande, veckorna bara rusade på, tjejerna i hedemora tog studenten, vi spelade kubb några stycken, sen var det vår tur, studentveckan skulle anlända. Jag hade världens bästa vecka med världens bästa klass, ingenting kunde ha varit bättre än vad det var då. Grinade ihjäl mig efter studenten ungefär. Firade iallafall midsommarafton med Jonna, Matheus och Emanuel. En mycket mysig midsommar iallafall. Midsommardagen spenderades i Säterdalen som varje år också. Jag och Bäkka drog till Bråvalla och jag hade inte ett enda klädesplagg som inte var fyllt av lera med mig hem. Juni kan ha varit en av årets bästa månader.

Juli:
Jag spenderade i stort sett hela juli tillsammans med Elias, Emanuel och Jocke. Det var nostalgidagarna i Säter vilket var en trevlig tillställning. Kollade på alla 4 paranormal activity-filmerna, grillade en hel jävla massa, åt nutella, drack alkohol och satt vid vasaliden med Emma och Bäkka och bara mös. I slutet av Juli hände det även en sak som skulle förstöra resten av mina sommarplaner. Det sög, jag var ledsen, but life goes on. Juli var överlag en väldigt rolig månad, hände mycket skoj och sjuka grejer. 

Augusti:
Augusti bestod av en hel del värme. Började månaden med att hänga runt tillsammans med Bäkka för det mesta, fyllde även 19 och firade min 19årsdag med björn rosenström tillsammans med ett gäng vänner. Det blev rockstad och det var hur kul som helst. Jag fick även nycklarna till MIN lägenhet, den känslan var helt enorm och går fortfarande inte att beskriva. Jag fattar det inte än att jag faktiskt bor där, själv. Jag började även Högskolan denna månad och nollningsveckan. Vi hade även några kaosutgångar haha... 

September:
I september kan jag inte påstå att mycket hände i mitt liv. Vi hade sittning och det var ggs. Bäkka skulle även flytta till Hultsfred så vi hade avskedsfest, grinade sönder, slutade med att hon var i Hultsfred 2 timmar innan hon flyttade hem vilket var en otrolig lättnad. Jag hade även inflyttningsfest och var på en hel del andra fester. Började känna mig hemma i min lägenhet dessutom!

Del 3 kommer väl nångång inom snar framtid.... ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0