Årsresume 2013 #del 1

Nu tänkte jag släppa min första del av min årsresume.

Januari: 
Det var iskallt och för många tidigarna mornar för att sista terminen på gymnasiet hade börjat. Emanuel klarade även sitt körkort så åkte inte buss många gånger till skolan längre. Kom även mycket närmare alla klasskompisar då jag tror vi började få ångest över att vi snart inte skulle ses varje dag längre. Bowlade på idrotten nästan hela tiden. Jag och Bäkka åkte upp till Märtha i Rättvik och körde femkamp med henne, Ida, Josefin och Jennifer. Mycket lyckad kväll vill jag minnas. Spenderade nästan alla helgkvällar tillsammans med Saara, Bäkka och Emma också. I slutet av januari hände en mycket konstig sak som skulle förändra hela min vår..

Februari:
Februari var en konstig men ändå bra månad. Köpte bästisskal med Märtha innan hon tatuerade sig vill jag minnas, hade myskväll med tjejerna som slutade i fylla, festade tillsammans med mina två systrar och bäkka, hade hemmafest som spårade ur fullständigt, mös med klasskompisarna, blev inlåsta i skolan, söp som aldrig förr, åkte på studentkryssning. Den veckan drack vi måndag, tisdag, onsdag, fredag, lördag. Kroppen mådde mindre bra efter det men jävlar vad kul vi hade. 

Mars
Festade på med klasskompisarna som om vi inte hade något annat liv, såg biffy tillsammans med Elias, Emanuel och Märtha och blev där efter helt jävla fast på riktigt. Fick även min fina studentmössa och var mer taggad än någonsin, drack öl med Bäkka och såg Hcss på liljan. När bakfyllorna blev för många beslöt vi oss för att titta på melodifestivalen-finalen hemma hos Clara och bytte ut alkoholen mot chips. Dock varade inte nykterheten länge och redan nästa helg hade vi brakfest igen, så mysigt med klassisarna. Jag och Bäkka invigde våra nya converse och åkte för att titta på pojkarna när dom spelade. Får inte glömma att Elias klarade körkortet i Mars också.

April:
I början av April hängde jag och Bäkka med Elias och Emanuel lite spontant med ner till Jocke i Västerås, krogade oss där två gånger på samma vecka och livet var allmänt konstigt. Det var påsklov ju så klämde in en hel del fester bland annat en med tjejerna hemma hos Emma i hedemora och även en tillsammans med klassisarna + Linda hos Nordanvinden som slutade i kaos hemma på lindas golv. Fick nya busskort och det blev verkligen vårvärme på riktigt, minns att jag var riktigt glad många dagar av denna månad. Vi hade även evenemanget "när media tystnar" enbart för att vi var sista medieklassen, nordis fyllde 19 och fick en pickatchudräkt i present och sista april spenderades med Jessica, Bäkka och annat folk hemma hos mig i Hedemora. 

Maj
Maj var en så himla mysig månad. Grillade med klassen som spontant slutade med att jag hamnade i Hedemora och gick hem med mysiga människor i soluppgången. Emanuel fyllde 20 och det blev en himla lyckad kväll och den kvällen både grät jag, spydde, sov med "någon", var himla lycklig, hånglade med fel människa osv osv. Hahaha.. Garvar än. Klassen upptäckte även Liljekvistskaparken och där hängde vi många kvällar. Jocke och Felicia fyllde även 19 och 21, superkul kväll. Vi kom allt närmare studenten och det var dags att fixa våra lakan som skulle sitta på vagnen. Sista maj åkte även jag och Bäkka till storstaden, mötte upp Elias, Emanuel och Jesper där för att gå på grönan, det var mycket varmt och mysigt..

Fortsättning fööööljeeeer.. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0